Házirend


Érkezés-Távozás (Check in – Check out) információk

A szobákat érkezési napon 13:00 órától tudjuk biztosítani vendégeink részére. A távozási napon a szobát 10:30 óráig kérjük elhagyni. Kérjük, hogy korábbi érkezési szándékát szállodánk részére e-mailben vagy telefonon legyen kedves előre jelezni. Távozás napján tartózkodásuk meghosszabbítására ellenérték fejében van lehetőség, amennyiben aznap nem érkezik vendég a szobába.

Hosszabbítási díj: 5 % óránkénti plusz díj az aktuális szobaárból számítva.

Szobakulcs

A vendégek regisztrálásakor a szobakulcs átvételéhez a bejelentőlap pontos kitöltése szükséges. A szálloda napközbeni elhagyása esetén a szobakulcsot a szálloda recepcióján kérjük leadni.

Látogatók

A szállodai szobákban csak a recepción regisztrált vendégek tartózkodhatnak. Kérjük, látogatóikat a hallban szíveskedjenek fogadni. A vendég a látogatója magatartásáért – ideértve az esetleges károkozást is – felelősséggel tartozik. A látogató által a vendégnek és/vagy harmadik személynek okozott kárért való felelősséget a szálloda kizárja. A szobafoglalásban szereplő létszámon felüli vendég után portai/rack árat számol fel a szálloda.

Alapszolgáltatásaink

Vendégeink részére a szobaár a szálláson kívül az alábbiakat tartalmazza: reggelit vagy félpanziós ellátást, belépőt a Harkányi Gyógyfürdőbe vagy a Siklósi Thermal Spa-ba (csomagtól függően!), törölköző bekészítést, játszótér használatát, parkoló használatát (feltétele a vendégbejelentő lapon a gépjármű rendszámának feltüntetése) és a Wi-Fi elérhetőséget.

Wi-Fi

A szálloda teljes területén a vendégek részére díjmentesen használható vezeték nélküli internet hozzáférést biztosítunk. A jelszó a szállodai szobákban lévő információs lapokon megtalálható. A szálloda a Wi-Fi folyamatos, megszakítás nélküli működését és elérhetőségét nem garantálja, viszont elérés hiányában a recepción való jelzés után a hiba többnyire rövid időn belül elhárítható.

Tv csatornák

1. M1 -HU
2. TV2- HU
3. RTL KLUB - HU
4. DUNA - HU
5. HRT1 - HR
6.ECHO - HU
7. ATV - HU
8. Sport1 - HU
9. HÍR TV - HU
10. ARD - DE
11. ZDF - DE
12. RTL - DE
13. EURO Sport - DE
14. CZ 24 - CZ
15. TA3 - CZ
16. ORF 2 - DE
17. D- MAX - DE
18. M4 SPORT - HU
19. M2 - HU
 
Telefon

A szobatelefon használata díjköteles. Szállodán kívüli telefonhívásokhoz a telefon aktiválása szükséges a recepción. A szálloda a telefonálás költségét a szolgáltató telefontársaság díjai alapján szállodai felárral terheli automatikusan a vendég szobaszámlájára.

A szállodán belüli hívások díjmentesek.

Biztonság

A szálloda a közösségi területein a vendégek és a szálloda vagyon- és személybiztonsága érdekében zártláncú kamerarendszert üzemeltet, amely napi 24 órában, folyamatosan készít és rögzít felvételeket.

Értékeik megőrzésére térítési díj ellenében széfhasználatot tudunk biztosítani. A szolgáltatás igénybevétele a recepción való jelzéssel lehetséges.

A szállodai szobában gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, kávéfőzőt, vízmelegítőt, vasalót és egyéb elektromos készüléket üzemeltetni tilos!

Vasalási vagy mosatási igényüket a szálloda recepcióján jelezhetik.

Étkezés

A félpanziós éttermi szolgáltatás érkezési napon vacsorával kezdődik és az elutazási napon reggelivel végződik. Érkezés napján 14:30 óráig lehetséges a vacsora menüválasztása, illetve telefonos előre választással. Előbbiek hiányában adott napra a recepció által KIJELÖLT menü biztosított. A főétkezési idők: reggeli 7:00-10:00 óra között, a vacsora 18:00-20:30 óra között. A reggeli büféasztal kínálatát kérjük, csak az étteremben fogyasszák. Konyhánk külön kínálatát a hotel látogatói is igénybe vehetik. Előrendelés nélküli étkezés esetén, forgalomtól függő várakozási idő lehetséges! Ételallergia: Szállodánkban laktózmentes, gluténmentes és vegetáriánus étkezési lehetőséget tudunk biztosítani. Kérjük Vendégeinket, hogy speciális étkezési igényüket érkezés előtt jelezzék felénk!

Egyéb fogyasztás

A szálloda területén az alapszolgáltatáson felül fogyasztott ételek és italok szobaszámlára terhelhetőek. A nem szállodánkban vásárolt étel, ital a szállodai szobában fogyasztható a berendezés megóvása mellett. A berendezésben okozott minden károkozás, kártérítéssel jár.


Tűzvédelem

A szálloda tűzvédelmi szabályzatát minden Vendég köteles betartani.

Dohányzás

Dohányzó vendégeink részére kijelölt kültéri és beltéri helyek biztosítottak. A kijelölt területek kivételével a szálloda teljes területén tűzvédelmi okokból szigorúan tilos a dohányzás!

A vendégek nyugalma

Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással, ne zavarják azt. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 óra után.
A hotel értékei

Berendezési tárgyakat és textíliákat (pl. plédet, törölközőt, stb. ) a szállodából kivinni tilos!

Távozás a szobából

Kérjük Vendégeinket – a szobából való távozásuk előtt – győződjenek meg arról, hogy a vízcsapok ne maradjanak nyitva, a lámpák lekapcsolásának figyelembe vétele mellett.
Hibajelentés

A szálloda bármely eszközének, berendezési, felszereltségi tárgyának meghibásodását a vendég köteles bejelenteni a szállodának. A vendég nem jogosult a hibát saját maga kijavítani vagy a kijavítást megkísérelni. Az ebből eredő károkért való felelősséget a szálloda kizárja.

Károkozás

Gondatlanságból okozott kárt a szálloda az okozóval megtérítteti.

Kerékpár

Kerékpár használattal, kölcsönzéssel kapcsolatos információk a recepción kérhetők!

Kisállat

Komfort kategóriájú szobákba felár ellenében kis testű kutya (15 kg-ig) vagy macska bevihető.

A szálloda éttermébe kisállat nem vihető be.

További információ

További szolgáltatásainkról és azok igénybevételéről a szálloda recepciója ad felvilágosítást.

Végezetül kérjük kedves Vendégeinket, hogy a szálloda működésével, a szállodai szobával vagy más vendégek viselkedésével kapcsolatos bármilyen észrevételüket a recepción haladéktalanul jelezni szíveskedjenek, hogy a megoldás a lehető leggyorsabban megszülethessen. Utólagos észrevételeket nem tudunk hatékonyan kezelni. Segítségüket, együttműködésüket előre is köszönjük!

Sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket!